SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Încălțămintea „Irka Shoes” te ajută să pășești cu încredere prin lumea mare – (FOTO, VIDEO)

12 februarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier


Femeile nu vor avea niciodată prea mulți pantofi. Chiar dacă șifonierul cu încălțăminte devine neîncăpător. Pur și simplu, între cele două părți există chimie, un fel de dragoste, care cultivă curajul, senzualitatea și pasiunea. La buticul „Irka Shoes” iubirea plutește non-stop în aer, pentru că acolo pantofii sunt vedetele, pentru că acolo este casa calității, a rafinamentului și a stilului. Nici bărbații n-ar trebui să ezite să treacă pragul atelierului, pentru că Irina Calancea, creatoarea brandului, s-a gândit la toată lumea.

Dacă aveți nevoie de o perechi de pantofi, poate botine de toamnă sau cizme din piele naturală, ori tot ceea ce-și doresc picioarele dumneavoastră dragi –absolut totul veți la buticul „Irka Shoes”
Designerii vor crea manual, pentru dumneavoastră, cele mai frumoase perechi de încălțăminte, din cele mai bune materiale.
Alegeți încălțămintea semnată de „Boutique Irka Shoes” și deveniți femeia care va cuceri lumea, femeia care va întoarce toate privirile bărbaților.Pentru a păși cu stil prin lumea mare, faceți mai întâi o vizită magazinului „Boutique Irka Shoes” de pe adresa Vasile Alecsandri 117 sau accesați pagina oficială de Facebook.

Comentarii