SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Încălțămintea „Irka Shoes”oferă atitudine oricărui ținute – (VIDEO)

25 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco


Alegerea încălțămintei necesită o atenție deosebită. Astfel, locul perfect unde poți face o alegere reușită este showroom-ul „Irka Shoes”. Aici poți găsi cea mai proaspătă colecție de primăvară, cu pantofi ce oferă atitudine oricărei ținute.

O gamă largă de pantofi, de diferite modele și în diferite nuanțe îți eclipsează ochii încă de la intrarea în showroom. Superbele creații au fost prezentate și în cadrul festivalului de modă din Italia, „Roma Fashion Week, unde au fost apreciate pentru calitatea și stilul propuse de producător. Trei femei cu gusturi rafinate: Adela Prisăcari, Anastasia Visterniceanu și Natalia Leancă, n-au ezitat să intre în salonul „Irka Shoes” pentru a admira cele mai comode și stilate perechi de pantofi, create de talentata Irina Calancea.

Aceasta le-a propus fiecăreia câte o pereche de pantofi, care le-a definit la maxim personalitatea și le-a pus în valoare ținuta. Surpriza zilei a fost tânărul designer Alex Ciobanu, care și el la rândul lui și-a propus să asorteze pantofii fetelor cu articole vestimentare din colecția sa. Modelele au purtat cu demnitate și eleganță outfitul realizat de către cei doi designeri. Cele trei femeie s-au arătat încântate de această experiență și mândre că poartă creații în vogă, comode și pline de rafinament.

Alegeți încălțămintea semnată de „Boutique Irka Shoes” și deveniți femeia care va cuceri lumea, femeia care va întoarce toate privirile bărbaților. Faceți, mai întâi, o vizită magazinului „Boutique Irka Shoes”de pe adresa Vasile Alecsandri 117 sau accesați pagina oficială de Facebook.

Contact:

„Boutique Irka Shoes”
Str. Vasile Alecsandri, 117
Tel: 0696 36 198
Web: www.irka-shoes.com
Facebook/ Irka Shoes

Comentarii