SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Încearcă şi tu machiajul natural!

24 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: bravonet.ro

STIL DE VIATANuanţele de farduri nude, dermatograful maro şi rujurile pale te ajută să obţii un machiaj natural care îţi va pune trăsăturile în valoare fără să te facă să arăţi artificial. Îţi spunem cum poţi adopta şi tu trendul nude! Îţi prezentăm un ghid rapid în 5 paşi pentru o frumuseţe naturală.
  1. Corector

Problemă: Ţi-au apărut pe frunte câteva coşuri enervante şi nu ştii cum să scapi de ele? Cercurile mari şi vineţii de sub ochi te fac să pari obosită? Scapă de aceste probleme cu un corector cremă sau baton, într-o nuanţă cât mai apropiată de culoarea tenului tău.

Cum faci: Fă sub ochi mici puncte de corector şi apoi uniformizează-le pe toată suprafaţa cu ajutorul degetului arătător. Procedează la fel şi pentru coşuri. Ai pe faţă mici pete roşii? Deşi poate părea ciudat, ele vor dispărea dacă foloseşti o combinaţie de corector verde cu portocaliu.

Truc: Nu aplica mult corector! Stratul trebuie să fie foarte subţire pentru ca tenul tău să aibă un aspect natural.

  1. Fond de ten

Problema: Într-adevăr nimeni nu are tenul perfect şi chiar şi fotomodelele se luptă cu micile imperfecţiuni. Însă ele le fac faţă cu succes cu ajutorul fondului de ten. Iar dacă vrei să ai şi tu un ten frumos, trebuie să foloseşti un astfel de produs.

Cum faci: După ce ai aplicat corectorul, pune-ţi în palmă sau pe un burete aplicator puţin fond de ten şi întinde-l uniform pe toată faţa. Poţi folosi un burete, degetele sau o pensulă specială pentru aplicarea fondului de ten

Truc: Dacă tenul tău nu are probleme prea mari, foloseşte un fond de ten cu textură lichidă sau înlocuieşte-l cu o cremă BB. Astfel, faţa ta va fi mai puţin încărcată şi va arăta natural.

 

  1. Ochi

Problema: Pleoapele tale au nevoie de un pic de culoare şi pentru a-ţi pune ochii în evidenţă trebuie să îi conturezi. Altfel, ai o faţă ştearsă care nu pare a ieşi în evidenţă cu nimic.
Cum faci: Aplică pe pleoapele mobile fard mat într-o nuanţă nude. Poţi combina 2-3 nuanţe pentru a obţine un contrast drăguţ care să îţi pună ochii în valoare. Apoi trasează un contur fin al pleoapelor cu un dermatograf maro deschis şi la final aplică două straturi de mascara pentru alungire şi curbare. Nu folosi mascara pentru volum pentru că vei pierde aspectul natural al machiajului!

Truc: Mascara neagră poate fi şi ea înlocuită cu una maro, pentru a obţine un look cât mai natural!

  1. Sprâncene

Problema: Sprâncenele sunt foarte importante deoarece încadrează faţa, iar forma lor influenţează aspectul general al feţei. De aceea, sprâncenele mai sunt comparate şi cu ramale unui tablou. Dar nu toată lumea fost înzestrată cu sprâncene bine definite şi arcuite şi atunci trebuie să intervenim asupra lor.

Cum faci: Ideal ar fi ca prima dată când te pensezi să mergi la un salon pentru a obţine o formă care să te avantajeze. Apoi păstrează forma şi smulge doar firele crescute.

Truc: Potoleşte firele rebele cu ajutorul unui gel de sprâncene.

  1. Buze şi obraji

Problema: Buzele tale nu au pic de strălucire şi culoare, iar tu vrei să arate fresh şi apetisant ca un fruct copt! Aceeaşi problemă o ai şi cu obrajii.

Cum faci: În cazul machiajului natural nu vei folosi niciodată un ruj roşu, maro, violet sau roz intens. Poţi opta doar pentru culorile nude, roz foarte discret, piersică pal sau pentru un gloss incolor sau un balsam de buze. Dacă vrei să foloseşti ruj, alege unul cu textură cremoasă şi aplică-l cu ajutorul unei pensule speciale. Pe deasupra lui poţi aplica puţin gloss incolor, dar ai grijă să nu foloseşti unul foarte strălucitor.

Truc: Poţi căpăta buze cu mai mult volum dacă foloseşti un balsam de buze pe bază de mentă!

 

 

Comentarii