SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Incredibil! O fetiță de 4 ani din Rusia vorbește fluent 7 limbi – (VIDEO)

19 ianuarie, 2017 Autor: Redacţia PROMOTIME Sursa: adevarul.ro
646x404 (1)

STIL DE VIATABella Devyatkina, o fetiţă în vârstă de patru ani din Rusia, a uimit întreaga lume cu talentul ei, ştiind nu mai puţin de şapte limbi străine. Micuţa a apărut în cadrul unui show de talente rusesc, unde a vorbit în şapte limbi diferite - rusă, franceză, engleză, spaniolă, germana, chineză şi arabă -, lăsând juriul şi milioane de telespectatori cu gura căscată, scrie adevărul.ro.

Filmuleţul din cadrul emisiunii „Incredible People“, în care Bella răspunde cu o uşurinţă debordantă mai multor întrebări adresate în cele şase limbi străine pe care le cunoaşte, a devenit viral pe internet, transformând-o peste noapte pe micuţă într-o vedetă a internetului.

Însă cum a ajuns un copil de patru ani să înveţe atâtea limbi într-o perioadă atât de scurtă? Părinţii fetiţei au început să o înveţe pe Bella limba engleză încă de la doi ani şi, după ce au observat uşurinţa cu care asimila cuvintele, au decis să adauge mai multe limbi în programul ei. Au angajat profesori nativi pentru fiecare limbă nouă, iar la vârsta de trei ani şi jumătate Bella vorbea deja două limbi străine. În următoarele şase luni, fetiţa a reuşit să înveţe încă două limbi.

Comentarii