SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

INCREDIBIL!!! Un tânăr creează păpuși după modelul vedetelor de la Hollywood. Vezi cât de bine se aseamănă! – (FOTO)

11 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: diez.md Foto: diez.md

DIVERTISMENTUn american, în vârstă de 34 de ani, creează păpuşi suprarealiste după chipul celebrităţilor şi al personajelor din filme, transformându-şi pasiunea pentru jucării din copilărie într-o afacere proprie.

Cyrus colecţionează jucării încă de când avea patru ani, iar întreaga poveste a început cu o serie de portrete pe care le-a făcut colegilor săi de muncă. După ce a renunţat la jobul pe care îl avea în domeniul de retail, tânărul a început să personalizeze păpuşi Barbie, transformându-le în copiile Madonnei, fiind un mare fan al cântăreţei.

Chipurile păpuşilor sunt pictate manual de către Cyrus, părul este vopsit şi aranjat cu un gel special, iar hainele sunt cusute tot de el. „Uneori folosesc capete de la păpuşi cumpărate, le şterg vopseaua de pe faţă şi le repictez eu. De cele mai multe ori nu îmi ies perfect, aşa cum sunt cele din fabrică. Aşa că în astfel de cazuri fac eu capul din lut şi de acolo treaba merge mai departe”, povesteşte Cyrus.

Cyrus este un perfecţionist care acordă o mare atenţie detaliilor. Spune că îşi iubeşte la nebunie munca şi că nu s-ar mai vedea făcând altceva.

Comentarii