SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Infractori de profesie! Anterior reținuți pentru consum de droguri, iar acum cercetați pentru un șir de furturi – (VIDEO)

7 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: deschide.md Foto: google.com

SOCIAL



După ce şi-au "făcut mâna" pe droguri, s-au apucat de furat. E vorba de doi tineri, de 22 şi 25 de ani, reţinuţi recent de poliţia Capitalei sub bănuiala că ar fi comis mai multe furturi. Anterior, cei în cauză au fost judecaţi pentru consum de stupefiante.

Potrivit poliţiei, bănuiții ar fi săvârşit cel puţin 3 furturi în câteva sectoare ale capitalei. Aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate într-un magazin în timp ce sustrăgeau o maşină de înşurubat în valoare de circa 2 500 lei. Din alt magazin (amplasat pe str. M.Varlaam din capitală) ei ar fi sustras un telefon mobil „Xiaomi’’, care aparţinea unei angajate a magazinului şi valora 4 900 lei. Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şoseaua Hânceşti, unde, profitând de neatenţia victimei, i-ar fi sustras telefonul mobil de model ,,Galaxy J5’’ în valoare de 5 000 de lei.

Poliția va returna bunurile sustrase victimelor. Însă, conform legislaţiei în vigoare, bănuiţii sunt cercetaţi penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.

Comentarii