SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Înotați cu delfinii fără să vă udați!

6 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: playtech.ro


Google Street View ne-a dus în Hawaii, în gări și aeroporturi, chiar și pe râu. Acum, a sosit momentul să vedem cum arată universul subacvatic.

Google a publicat imagini din adâncurile a mai mult de 40 de mări și oceane, printre care se numără Samoa Americană, din Oceanul Pacific, și Insulele Chagos, din Oceanul Indian. Aveți ocazia să observați ființele subacvatice și întreaga lor lume fascinantă la care nu aveți acces în fiecare zi.

Aceste imagini reprezintă un alt pas pentru Google, care până acum a păstrat tururile Street View la suprafață. Mai este important să știi că imaginile nu au fost publicate doar pentru a-ți arăta minunile din adâncimile apelor, ci și pentru a vedea cu ochii tăi consecințele poluării.

Google a creat imaginile în parteneriat cu XL Catlin Seaview Survey și Chagos Conservation Trust, companii care se ocupă cu studiul oceanelor și educarea oamenilor în legătură cu funcționarea ecosistemelor subacvatice. “Cunoașterea oceanului este cheia pentru conservarea vieții din interiorul său. Fiecare imagine este folosită și pentru a păstra o evidență digitală a mediilor subacvatice, pentru a putea monitoriza schimbările care au loc de-a lungul timpului”, a spus un reprezentant Google.

Unele dintre cele mai fascinante imagini ne arată o balenă cu cocoașă în Insulele Cook, o țestoasă care înoată lângă Insulele Solomon, un grup de rechini albi în Australia și un pește uriaș în Bali. Google plănuiește să facă și mai multe fotografii publice, pentru ca oamenii să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în apele lumii

Comentarii