SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Inovații în materie de SEX aduse în 2017. Mai ai tim să le încerci și tu.

11 decembrie, 2017 Autor: Natalia Acciu Sursa: ele.ro Foto: twitter.com

SEXSexul începe să fie un domeniu unde tot mai des observăm introducerea inovațiilor. Cu câteva din acestea vin trendurile în atenția celor care le place să-și condimenteze relația. Află cum s-a transformat moda în acest sens din articolul care urmează.

Iată, așadar, ce trebuie neapărat să știi în acest an că să fii adorată de bărbatul pe care îl iubești:

Înfrumusețarea vaginului

„Femeile și-au mărit sau redus până acum mai toate părțile lor anatomice, în afară de una singură“, spune Sharon Stone. „Si e timpul“, continuă îndrăzneț actrița care a făcut furori în Basic Instinct. Așa a ajuns la modă în 2017 că nu doar zonele aflate mereu la vedere să fie modificate chirurgical pentru înfrumusețare, ci și cele mai intime. Altfel spus, dacă vrei să aduci ceva nou în relația amoroasă, ia în calcul întinerirea vaginului. Genitoplastia, noua apucătură sexuală ce câștigă cât mai mulți adepți, presupune scurtarea sau modificarea formei labiilor, reducerea pielii care acoperă clitorisul și chiar micșorarea vaginului.

Poziția „Dansul în poală”

Și pentru că vorbim despre noutăți în materie de sex, află că unele poziții precum cea a misionarului sau femeia deasupra nu mai sunt atât de în vogă. Bărbații sunt înnebuniți după femeile care inovează în materie de amor, așa că preia inițiativa și arată-i că există și alte poziții, poate chiar mai incitante. Una dintre ele este Dansul în poală. Poziție sexuală desprinsă din toate fanteziile erotice ale bărbaților. El stă comod pe un scaun, iar tu te așezi în poala lui, mișcându-și șoldurile lasciv. Adoră senzația că tu deții controlul și că poate să își folosească mâinile pentru a-ți atinge trupul așa cum își dorește (chiar și puțin mai agresiv, pentru un plus de sare și piper). Poți inversa apoi poziția, așezându-te în poala lui cu spatele la el. Garantat nu va uita multă vreme această experiență sexuală.

Accesorii erotice inedite

Jucăriile sexuale condimentează o relație amoroasă. Evident că sunt o mulțime de lucruri prin locuință pe care le poți transforma în jucării sexuale, însă vizita într-un sexshop se poate dovedi o experiență foarte interesantă. Vibratorul Soraya, spre exemplu, este o jucărie sexuală cu acțiune dublă, care reușește să asigure plăceri multiple. Acesta poate fi folosit individual, însă reprezintă o jucărie erotică foarte interesantă atunci când este folosită în cuplu.

Comentarii