SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Insolit! O femeie își ALĂPTEAZĂ iubitul. „Nu este nimic pe lume mai relaxant” – (FOTO)

11 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

DIVERSECeea ce urmează să citiți este pe cât de bizar, pe atât de insolit. O tânără din Atlanta, Statele Unite, pe nume Jennifer Mulford, a șocat opinia publică.

Acum 20 de ani, ea a născut o fetiță și a alăptat-o timp de opt luni. Acum, la 36 de ani, ea alăptează pentru a doua oară, însă nu pe un copil, ci pe iubitul său. Aceasta chiar a renunțat la job pentru a-l hrăni la fiecare două ore. Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Ei bine, americanca își stimulează lactația cu medicamente și pompe speciale.

Jennifer spune că a avut această idee după ce a găsit această practică pentru adulţi navigând pe internet.

„Când am citit despre legătura pe care alăptarea o poate crea între doi indivizi, am fost invidioasă. Mereu mi-a plăcut să-mi fie atinşi sânii, mai mult decât orice în timpul sexului, aşa că am ştiut că o să-mi placă asta”, a subliniat tânăra.

„Avem un program bine definit. Încercăm la fiecare două, maxim trei ore”, a explicat Brad Leeson, bodybuilder şi consumator de lapte matern.

Brad a recunoscut că, într-o oarecare măsură, actul de alăptare are tentă sexuală. Cei doi îndeplinesc acest proces indiferent unde se află, dar, deocamdată, în locuri dosite de ochii lumii.

„E mai mult o legătură personală, e un angajament mai mare şi o mai mare intimitate… doi oameni devin unul singur. Dar cărui bărbat nu îi place o pereche bună de sâni?”, a explicat Brad.

Jennifer a adăugat că alăptarea duce la un act sexual din şapte încercări şi este de părere că nimic pe lume nu este mai relaxant decât să-şi alăpteze iubitul. Brad a ținut să precizeze că nu se comportă ca un copil în această situație.

„Nu ne jucăm de-a mama şi copilul, iar eu nu port scutece şi nu am suzetă.”

Opinia publică îi acuză de sexualizarea procesului de alăptare, însă celor doi nici că le pasă. Ei spun că viața lor sexuală a devenit și mai bună după ce femeia își alătează partenerul. În plus, laptele matern îl ajută foarte mult pe Brad când face efort fizic la sala de sport.

Comentarii