SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Întăritoare naturale ale sistemului imunitar, ideale pentru stările de convalescență

12 decembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: libertatea.ro
intaritoare-naturale-ale-sistemului-imunitar

DIVERSEDe obicei după o răceală oamenii ăși revin destul de greu pentru că organismul este încă foarte slăbit. Pentru ca revenirea să fie mai ușoară, ai nevoie să-ți întărești sistemul imunitar. Află care sunt cele mai bune întăritoare naturale ale sistemului imunitar, ideale pentru stările de convalescență.

Întăritoare naturale ale sistemului imunitar. Măceșul

Măceşul este un excelent vitalizant natural folosit cu încredere din timpuri foarte vechi. Este foarte bogat în vitamina C, aproape de zece ori mai mult decât lămâia, este un excelent tonic pentru întregul organism, mai ales acum, în sezonul rece. Vei evita astfel stările de convalesvență.

 Extractul din frunze de măslin

Extractul din frunze de măslin este cunoscut încă din Antichitate pentru proprietăţile sale antibacteriene. Este nemaipomenit întăritor al sistemului imunitar. Este foarte bun împotriva tuturor virușilor de răceală și întărește instant organismul.

Ceai pentru imunitate

Poți prepara un amestec de plante – întăritoare naturale ale sistemului imunitar. Folosește busuioc, mentă, flori de hibiscus, fructe uscate de cătină, mere tăiate bucățele și uscate și echinaceia. Se face infuzie dintr-o lingură din acest amestec la o cană cu apă. Se pot adăuga o linguriță de miere, atunci când ceaiul a ajuns la o temperatură sub 40 de grade Celsius.

Comentarii