SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreta Adelia a decedat la vârsta de 40 de ani

3 noiembrie, 2015 Autor: Redacţia PROMOTIME


„Poveste vie este viața, o soartă noi trăim”. Sunt versurile pe care le interpreta acum câțiva ani cântăreața Adelia, cea care ieri a trecut în neființă, la doar 40 de ani.  Artista suferea de cancer pulmonar, depistat tardiv.  În aceste cazuri, șansele de recuperare sunt minime.

Nimeni dintre colegii săi de scenă nu bănuia că ea are asemenea probleme de sănătate și că, practic, viața-i atârnă de un fir de ață. Chipul zâmbitor și senin al Adelei camufla perfect orice urmă de durere și tristețe. Anunțul care a îndoliat opinia publică a fost făcut de cantautorul și compozitorul Anatolie Lupu pe o rețea de socializare:  „Azi a plecat la ceruri Adelia, o interpreta alături de care am înregistrat multe melodii frumoase, o fată optimistă și haioasă, o mamă grijulie și o soție iubitoare. Condoleanțe familiei, Dumnezeu să o aibă în pază”. 

 

 

Interpreta s-a retras din viața publică în momentul când a devenit mamă de gemeni. Adelia și-a dorit să dedice tot timpul și atenția celor doi copii – Victoria și Bogdan, care în acest an au mers în clasa întâi. Din păcate, ea nu a mai reușit să se bucure de succesele lor…

 

Adelia va fi condusă pe ultimul drum miercuri.

Ea va fi înmormântată în satul său de baştină, Coşerniţa, din raionul Criuleni. 

Echipa PROMOTIME transmite sincere condoleanțe familiei, rudelor și tuturor celor care au apreciat munca și talentul Adelei. 

 

Comentarii