SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreta britanică, Sarah Brightman, merge într-o excursie în spațiu

17 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti


Peste câteva zile, interpreta britanică, Sarah Brightman, va începe un curs care îi va permite să meargă timp de zece zile într-o excursie în spațiu, la bordul Navei Spaţiale Internaţionale (ISS).

 

Călătoria va avea loc în luna octombrie, iar artista va plăti în jur de 52 milioane de dolari pentru această excursie neobișnuită.

Artista care s-a făcut cunoscută datorită spectacolului ”Phantom of the Opera”, de Andrew Lloyd Webber, va deveni cel de-al optulea turist și primul artist profesionist care va vizita lumea spațială.

Ultimul turist care a ajuns pe ISS este fondatorul companiei Cirque du Soleil, Guy Laliberte, care a petrecut în anul 2009 11 zile la bordul navei spațiale, contra unei sume de 35 milioane de dolari.

Odată cu soprana britanică, Rusia, va duce la bordul navei spațiale și doi astronauți care au scopul de a rămâne un an la bordul ISS – aceasta fiind o premieră pentru istoria spațială. Pilotul navei va fi cosmonautul Serghei Volkov. Săptămâna viitoare, Sarah Brightman, va merge în Rusia timp de nouă luni pentru a se familiariza cu tot ce înseamnă cosmos.

Interpreta este unul dintre marii artiști ai lumii, a vândut peste 30 de milioane de discuri și a obținut 180 de discuri de aur și platină.

 

Comentarii