SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreta Nicoleta Nucă, a oferit detalii despre iubitul ei: „Ne-am cunoscut la ziua unei alte persoane din domeniu”

25 martie, 2018 Autor: Daria Rusu Sursa: libertatea.ro Foto: shok.md

INTERVIURICântăreaţa Nicoleta Nucă a povestit despre relaţia s-a amoroasă pe care o trăieşte acum, scrie libertatea.ro.

Cântăreața Nicoleta Nucă, care a participat și la concursul X Factor din Italia, este una dintre tinerele artiste din România care au reușit să se impună pe piața muzicală din țara noastră.

Nicoleta Nucă, care a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Junior, cel care i-a fost antrenor la X Factor România, a acordat un interviu în care a făcut declarații despre iubitul ei.

“E foarte bine. Sunt foarte multumită de această relaţie, atât o să spun, chiar sunt foarte mulţumită. Cred că este vorba de intuiţia aia pe care o avem noi femeile, e un simţ pe care îl ai şi din moment ce începi să îţi petreci timp cu o persoană îţi dai seama dacă e ce trebuie, daca e de viitor sau o relaţie de o perioadă. În general mă înteresează tot mai mult lucrurile stabile, de durată, nu vorbesc doar de relaţie, ci şi de cariera, de plan profesional, absolut orice în viaţă.

Ne-am cunoscut la ziua de naştere a unei alte persoane din domeniu. Ne cunoşteam de mai demult, eu ştiam ca există acest băiat, el ştia de mine, dar atât, nu comunicasem niciodată şi la această zi de naştere am vorbit pentru prima dată, să vorbim live. Am înţeles ca ceva, ceva există. E ceva interesant între noi, ne place să vorbim şi să comunicăm”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

Comentarii