SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreta YANKA a lansat o nouă piesă însoţită de videoclip, „Skip a little love” – (FOTO, VIDEO)

26 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Yanka, interpreta care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese ale momentului – „My Heart Is Gone”, semnată Vanotek, și-a lansat noul single și videoclip „Skip a Little Love”. Melodia a avut parte de o campanie inedită pe contul oficial de Instagram al artistei şi a constat în cuvinte cheie care au adus publicul mai aproape de YANKA (#ArmyOfLove).

Artista consideră că, deşi e foarte bine că ne îndreptăm dragostea spre cei din jurul nostru, e esenţial să ne iubim pe noi înşine, să ne auzim nevoile, să devenim conştienţi de darurile cu care suntem binecuvântaţi şi să reuşim să ne simţim bine în propria piele.

Clipul noii piese „Skip a Little Love” reprezintă chiar expresia provocării lansate de Yanka. Despre noul videoclip, interpreta mărturiseşte: „E o regăsire. Mereu suntem tentaţi să ne dorim să fim cum sunt ceilalţi sau mereu avem senzaţia că ce au alţii este mai valoros. Însă adevărata magie începe din momentul în care te accepţi aşa cum eşti şi nu îţi mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tău, creând astfel nişte aşteptări nerealiste care nu duc decât la dezamăgiri.” 

 Yanka s-a remarcat la ediţia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show din România  „Vocea României”, unde s-a aflat în echipa lui Tudor Chirilă, iar anul acesta, susţinută de label-ul Global Records, a lansat single-ul „Jungle”. Yanka a impresionat și interpretând piesa Addei – „Nu plânge, Ana”, într-o variantă acustică în limba engleză.  Ea prezintă un concept l

Comentarii