SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreții își doresc ca micuții lor să le urmeze calea

1 decembrie, 2014 Autor: Daniela Timofti


Fie că-și văd copiii în muzică, teatru sau alte activități, interpreții autohtoni visează la un viitor frumos pentru odraslele lor, ba mai mult, îi și ajută să-și descopere potențialul.

 

Cezara a devenit mămică acum doi ani, iar de atunci are planuri mari pentru băiatul ei, Cezar. Deși recunoaște că este prea mic ca să se gândească ce și-ar dori să devină, Cezara, îl vede un viitor medic. ,,Eu pot să-mi doresc multe, dar numai Dumnezeu știe ce o să fie,” a spus interpreta. Cezara a menționat că se va bucura dacă băiatul îi va călca pe urme și-l va susține, deoarece a cânta este un dar primit de sus.

În familia Cuciuc se duc multe tratative și se discută asupra viitoarei profesii pe care o va îmbrățișa fiica, Andreea. Igor Cuciuc își dorește ca Andreea să-i calce pe urmă și să devină o artistă de succes, soția acestuia speră însă că va avea un medic bun în casă, pe când Andeea se visează dansatoare și nu ezită să defileze prin casă cu toți pantofii mamei.

Dacă în familia Cuciuc se discută mult la această temă, soții Manciu nu  o abordează. Olga Manciu nu vrea să influențeze în vreun fel alegearea copiilor săi și din acest motiv ea le va respecta dorința gemenilor. ,,Dacă voi vedea că vor avea abilități într-un anumit domeniu, atunci cu siguranță îi voi ajuta să se dezvolte mai departe,” a adăugat soția interpretului Alexandru Manciu.

Nici Lenuța Gheorghiță nu știe ce-i rezervă viitorul copiilor săi, însă dacă fiica va decide să devină interpretă o va ajuta să învețe secretele vieții muzicale și-i va fi alături mereu. ,,Acum ea îmi este de mare ajutor în casă, deoarece mai am un bebe de două luni, iar ea mă ajută.. Este o perioadă mai dificilă pentru mine, însă foarte frumoasă,” a adăugat artista.

Un alt părinte fericit este și Aurel Chirtoacă care se bucură că fiul său îi calcă pe urme. Acesta vrea să devină artist, îi place să meargă la întot, dansuri și alte sporturi. Interpretul își dorește ca fiul său să posede bine pianul și să cunoască, cel puțin, trei limbi străine.

Doina Sulac deja se poate mândri cu succesele pe care le are fiica sa în domeniul muzical. Aceasta studiază pianul și, la fel ca mama sa, își dorește să devină interpretă. Doina a mărturisit că va fi încântată dacă fetița îi va urma calea și ar vrea să devină o ,,artistă de forță majoră.”

Dacă nu știați, vă informăm noi că peste câțiva ani pe scenele noastre va cânta ,,Maria Ciobanu a Moldovei”, așa cum preferă Mariana Șura să-și alinte fiica. Chiar dacă Eva are nouă luni, deja simte ritmul muzical și încearcă să cânte sau să danseze. ,,Mi-ar plăcea să fi interpretă, are o voce caldă și melodioasă. Totuși, doar ea va decide ce să aleagă, aș vrea să fie fericită și mulțumită de profesia ei.”, a spus interpreta Mariana Șura.

 

 

Comentarii