SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpretul hit-ului „Take me to church” a mai lansat o piesă. Una profundă, de dragoste – (VIDEO)

18 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
hozier_1466159958_780xauto

LANSARECu siguranță îl știți pe Hozier. Piesa „Take me to church” a creat mare vâlvă peste tot în lume, aceasta fiind una dintre producțiile cel mai ascultate din ultimii ani. Mai nou, irlandezul a lansat o piesă pentru coloana sonoră a filmului "The Legend of Tarzan". Se numește "Better Love" și este lansată împreună cu un videoclip ce conține secvențe din peliculă.

Chiar dacă pentru Hozier faima este deja o realitate, el susține că nu vrea să se transfere în zona comercială a industriei muzicale. Irlandezul susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu „Take me to church” și să scoată hit-uri pe bandă rulantă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Comentarii