SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

INTERVIU: Află-i povestea Lucreției Racu, basarabeanca SEXY care a reușit de curând să se lanseze în muzică peste Prut – (FOTO)

14 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Foto: facebook.com

INTERVIURIO basarabeancă HOT s-a lansat în România cu un videoclip fierbinte! Află povestea Lucreţiei Racu, un nume promiţător în 2018 billboard!

Cu un corp superb, o imagine seducătoare şi o voce remarcabilă, Lucreţia Racu se face remarcată în showbiz printr-un succes fulminant, după lansarea noului ei hit single “M-am îndrăgostit”. Producţia nu putea fi completă fără un videoclip filmat pe litoralul Mării Negre, unde tânăra interpretă apare incitantă într-un costum alb, fermecător. Noul single a adunat sute de aprecieri din partea publicului românesc, care au desemnat-o pe Lucreţia drept “cea mai HOT basarabeancă” din ultimele apariţii de peste Prut!

Într-un interviu PROMOTIME în exclusivitate, Lucreţia ne povesteşte despre cariera ei de succes, efortul până la notorietate, colaborările din România, o imagine perfectă şi titlul ei de interpretă sexy.

– De când ești plecată în România?

În România am venit acum 5 ani la studii. De mic copil mi-a plăcut limba română și îmi doream să îmi fac studiile în România.

– Când ți-ai dat seama că muzica e pe primul loc în sufletul tău?

Încă de mică cochetam cu muzica, eram vedeta familiei, unde cântam și încântam lumea la sărbători. Apoi la școală, mai târziu la diferite evenimente la casa de cultură și concursuri. De atunci mă simt îndrăgostită de muzică.

– Cât de greu a fost să te lansezi în lumea muzicii într-o țară străină?

În primul rând mi-am dorit asta, dar am înțeles că va fi greu, deoarece trebuie să muncesc asupra mea. Am atras câțiva oameni de bună credință care m-au sprijinit și m-au susținut pe acest drum. În al doilea rând, consider că sunt și o norocoasă pentru că știu să mă fac plăcută în fața fanilor mei, iar acest lucru îmi dă o putere imensă de care mă voi folosi mereu.

– Ai lansat primul tău single, „M-am îndrăgostit”. Cum a luat naştere piesa?

Sunt o fire pasională și emotivă, și asta mi-a șoptit suflețelul în acea perioadă că trebuie să cânt. Însă motivul de bază a fost perioada în care am lansat piesa, și anume Ziua Îndrăgostiților. Astfel, am dorit să ajung la inimile tuturor ascultătorilor cu mesajul piesei.

– Am observat că în spațiul public moldovenesc au apărut și comentarii mai pipărate la noua ta piesă. Ce părere ai referitor la aceasta?

În primul rând aș vrea să le mulțumesc celor care mă susțin și le place muzica mea. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc și celorlalți care mă critică, deoarece critica constructivă mă va face mai puternică și mai bună în tot ceea ce fac. Iar cei care mă atacă personal și încearcă să mă denigreze, nu am cum să iau în serios, nu vreau să mă cobor la acest nivel. Trebuie să recunosc că în România nu mi s-a întâmplat asta niciodată.

– Cum te susține familia în tot ceea ce faci?

Familia îmi este alături și mă sprijină mereu. Mă motivează la fiecare discuție pe tema aceasta și pentru asta le mulțumesc enorm.

– Au mai fost încercări de colaborări?

Da încercări au mai fost cu câteva studiouri, dar la momentul actual am ales să fac muzică de una singură.
Odată ce voi acumula mai multă experiență, sper să ajung să colaborez și cu o casă de producție cunoscută din România.

– Românii te văd drept cea mai HOT basarabeancă. Să fie asta legat oare de aparițiile provocatoare și super sexy pe care le ai?

Probabil că da și aceasta poate fi un motiv, însă, țin să cred că nu doar asta mă face în fața lor super HOT , vocea și prezența devine ca un vulcan pentru toți cei care mă văd și mă aud.

– Ești îndrăgostită așa după cum sună titlul piesei?

Da, sunt îndrăgostită de muzică prin pasiunea care o cânt. Personal îmi place la fel de mult să iubesc și să fiu iubită.

– Cu ce se mai ocupă Lucreția Racu în afară de muzică?

Sunt studentă în cadrul Școlii Populare de Arte din Pitești. Studiez muzica ușoară și Canto. Pe lângă studii mai am un job pe care îl ador enorm, sunt instructor de dans.

– Românii te mai numesc Katiusha. Ce istorie ascunde acest nume?

Nu am scăpat de această intitulare (zâmbește) … cu siguranță din motiv că vin din R. Moldova, unii români ne asociază cu rusoaicele. Această asociere mi-au făcut-o primii mei fani și așa am rămas, Katiusha.

– Există cineva care se ocupă de imaginea ta? Ai vre-un impresar/manager?

Da, este cineva care mă ajută în tot ceea ce fac și pentru asta îi mulțumesc enorm. Crede în mine și în performanțele mele. El a fost cel care m-a încurajat din primele clipe și sper că într-o zi va fi mândru de numele pe care la creat.

– Ce urmează pentru Lucreția Racu, ce ne pregătești?

Sigur că totul urmează încă. Am planuri destul de grandioase și sper ca bunl Dumnezeu să mă ajute să le duc până la bun sfârșit. În prima jumătate a anului planific să mai lansez o piesă, care mi-aș dori enorm să devină un hit.

– Cu ce interpret din Republica Moldova ai dori să colaborezi? Dar din România?

Din Republica Moldova mi-aș dori cu Dan Balan, deoarece cu muzica lui am devenit matură, și îi ascult lucrările și până acum. Din România aș primi plăcere dacă aș reuși să am o colaborare cu F. Charm. Îmi place mult mesajul pieselor lui și dăruirea acestuia față de muzică.

Comentarii