SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interviu cu interpretul român Claudiu Zamfira: „Am colaborat cu un producător din Moldova”

20 iulie, 2016 Autor: ADMIN


A devenit cunoscut odată cu participarea în sezonul 2 la Vocea României făcând parte din echipa lui Marius Moga. A trimis un demo la casa de discuri Red Clover, iar de atunci viaţa lui s-a schimbat. Recent a lansat primul videoclip solo unde a îndurat temperaturi de 2-3 grade. La cei 24 de ani ai săi vrea să combine muzica şi asistenţa socială, pentru a putea ajuta cât mai multă lume.

Cine este Claudiu Zamfira?

Un tânăr artist, la începutul unei frumoase cariere muzicale! Îmi doresc să urmez acest drum plin de obstacole, dar frumos. Cel mai important lucru în viață, până la urmă, este sa fii fericit. Asta fac, muzică!

Cum de la specializarea Asistenţă Socială ai ajuns la muzică?

Nu am ajuns de la Asistență Socială la muzică, pentru că întotdeauna muzica a fost în prim plan. M-am născut cu muzica! De ce Asistență Socială? Pentru că am vrut să învăt şi ce înseamnă altruismul, modalități prin care să îi poţi ajuta pe cei din jur şi de ce nu, în viitor să îmbin muzica şi Asistența Socială, prin evenimente și concerte caritabile!

Îţi mai aminteşti de Vocea României. Ce emoții ai avut?

Bineînţeles! VOCEA ROMÂNIEI reprezintă factorul cel mai important, factor care m-a ajutat să înaintez în acest domeniu, datorită aparițiilor tv, relațiilor pe care mi le-am creat acolo. A fost o experienţă cu o încărcătură emoțională mare, poate cea mai mare de până acum!

 

Ce experienţe ai obţinut în urma concursului?

În urma concursului, au apărut oferte pentru a cânta la diferite evenimente, am fost chemat în studiouri, am lucrat la piese şi am ajuns să lansez două single-uri până în acest moment.

Cum ai ajuns să fii descoperit şi să semnezi un contract cu casa de producţie Red Clover?

Între mine şi Red Clover a fost o chimie, am trimis un demo, le-a plăcut şi din acel moment am început colaborarea! Acum Red Clover este cea de-a doua mea familie!

Ai călătorit în Republica Moldovaâ? Ce mituri ai auzit despre moldoveni?

Încă nu am ajuns în Republica Moldova cu toate ca am fost invitat în câteva emisiuni de acolo, dar lipsa paşaportului în acel moment, reprezenta o problemă. Am şi colaborat cu producătorul din Republica Moldova, Andrei Tostogan, pentru câțiva artişti de acolo: Diana Brescan, Augustin Zara!

Cu ce noutăţi muzicale vei bucura fanii în 2016?

Tocmai am lansat noul meu single, „Ne-am pierdut„, o piesă despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva, dar lucrurile nu mai funcționează, intervenind ego-ul și orgoliile, și ușor, ușor sentimentele dispar, uitându-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat. Concret, este vorba de dorința de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat.

Cu cine ai colaborat şi unde au avut loc filmările pentru videoclip?

Single-ul este însoțit de un videoclip foarte interesant regizat de Isabella Szanto și echipa The Others. Un clip plin de simboluri care s-a filmat la Cascada Casoca și zona din apropierea Vulcanilor Noroioși. Vă aștept pe fb.com/ClaudiuZamfira să-mi spuneți părerea voastră despre clip.

Comentarii