SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interviu EXCLUSIV cu Gerard Butler de România. Cum s-a schimbat viața acestuia după „Vocea României”

12 aprilie, 2016 Autor: Doina Calcea


După locul patru la concursul televizat Vocea României, Marius Marin nu s-a dat bătut, și-a urmat visul de a deveni un artist. Gerard Butler de România a însoțit-o pe Loredana, fosta lui antrenoare, în turneul “Magic”. A semnat un contract cu casa de discuri Red Clover, a colaborat cu Cristina Spătar la single-ul „Povestea noastră”, al cărui videoclip a fost filmat în Malta, iar recent a lansat videoclipul piesei „Pentru Ea”, dedicat fiicei sale Evelina, în vârstă de 6 ani. Despre schimbările după Vocea României, fiică și femei se confesează artistul român în interviul pentru PROMOTIME.

 

De ce crezi că Loredana Groza te-a poreclit „Gerard Butler de România”?
Nu Loredana mi-a spus prima dată Gerard Butler. Câțiva prieteni au remarcat asemănarea mult mai devreme, cu câțiva ani în urmă. Bănuiesc că au avut dreptate când au spus că seamăn mult, odată ce a remarcat și Loredana, producătorii show-ului și colegii mei, concurenții.

Acum, după ce a trecut ceva timp, eşti dezamăgit de locul patru la concursul Vocea României?
Nu sunt nici acum dezamăgit de locul patru, cum nu am fost nici atunci. Pentru mine e o mândrie să mă aflu printre finaliști, nu am urmărit să câștig, ci doar m-am bucurat de fiecare moment și am tratat totul cu realism, ca pe un show de televiziune, nicidecum ca pe un concurs de talente.

Ce căi ţi s-au deschis după acest concurs?
Am realizat după show că foarte multe căi ți le cam deschizi singur, chiar dacă „Vocea României” te ajută să te faci remarcat. Fără muncă, seriozitate și puțin noroc, nu reușești nimic. După cum se poate observa, foarte mulți concurenți se întorc de unde au plecat, după ceva timp. Faima câștigată în urma concursului este destul de efemeră, dacă nu o întreții cumva. De altfel, am avut ocazia să cunosc oameni minunați, să colaborez cu o parte din ei și să îmi lărgesc orizontul artistic.

Cu cine ai vrea să cânţi pe o scenă?
Sunt foarte mulți artiști pe care îi admir foarte mult. În general sunt artiști cu ani de experiență în spate. Cu ei aș vrea să cânt pe o scena, pentru că vom avea mereu ceva de învățat în materie de scenă, prezentare și show.

Ai lansat recent o piesă pe care o dedici fiicei tale. Ce vocaţie are micuţa? Îţi doreşti să urmeze şi ea calea artei?
Fiica mea deocamdată se află în perioada marilor descoperiri, mai ales a descoperirii de sine. Nu știu dacă va urma calea artei și nu vreau să forțez nimic. Deocamdată, am aflat că are talent actoricesc, ca orice copil de altfel. În rest, plănuiesc să o țin aproape de instrumente muzicale, să înceapă totul în joacă, iar dacă simt că își dorește, să o ajut.

 

Care sunt calităţile pe care apreciezi la o femeie?
Calitatea principală a unei femei pe care o admir și apreciez cel mai mult este spiritul ei de sacrificiu, modul ei protectiv cu care își crește copilul și contribuie la tot ce înseamnă familie. Apoi, capacitatea ei de a fi frumoasă în orice moment și nu mă refer aici la frumusețea exterioară. De obicei excepțiile întăresc regula, nu?

Ce te deranjeaza cel mai mult la o femeie?
Nu mă deranjează nimic, am învățat să trec peste guralivitate și insistență.

Ce nu ai putea ierta niciodată unei femei?
Nu aș putea ierta niciodată abandonul. Sub orice formă, abandonul copiilor, familiei, sentimentelor. Mai ales dacă se face cu ușurință și fără resentimente.

Cât ai putea sacrifica de dragul unei femei ?
Nu am fost pus în situația de a sacrifica ceva de dragul cuiva. Câteva concesii facem toată viața, dar sacrificiu este un cuvânt prea mare. Nu știu unde se termină unul și începe celălalt. Bănuiesc că o să pot să răspund la întrebarea asta cândva, spre apusul vieții.

Comentarii