SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Învață cum să creezi și să personalizezi reclame Facebook de la zero împreună cu Dumitru Talmazan

26 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Foto: dumitru talmazan

EVENIMENTEProbabil faci publicitate din două motive: în primul rând, pentru a crește gradul de vizibilitate al mărcii tale și a trezi interesul în ceea ce o privește, și în al doilea rând, pentru a face utilizatorii să achiziționeze produsul sau serviciul pe care îl promovezi. Indiferent, care ar fi motivul, ai nevoie de mai multe instrument eficient de administrare a reclamelor.

Vino la data de 10 martie, la un curs de excepție marca Dumitru Talmazan, pentru a afla toate „șmecheriile” în administrarea reclamelor pe Facebook. Vei avea la dispoziție 7 ore pentru a afla cum să creezi și să personalizezi reclame Facebook de la zero.

Cursul se bazează pe trei subiecte importante ca: Audiențele Facebook, Setare Reclame și Metrici-cheie pentru lucru cu reclamele pe Facebook necesare zi de zi. Participanții vor învăța să seteze reclame pe cele mai utile și des folosite instrumente, precum: click spre site, messenger, interacțiune cu postarea, promovare ofertă, promovare eveniment,  promovare pagină, vizibilitatea mărcii, generare de leaduri și impactul.

Totodată, vor fi studiate aplicatiile precum: Google Tag Manager, Facebook Pixel, Yandex Metrica și Google Analytics, unde participanții vor seta și instala fiecare instrument individual, chiar în cadrul cursului.

De aceea, important e să menționăm că, cei care doresc să participe vor avea nevoie de un cont de reclamă activ sau un card cu un sold de minim 20$, pentru a putea activa reclamele.

Nu ezita, participă și tu, la data de 31 martie, între orele 11.00-18.00 în cadrul acestui curs de excepție. Investești doat 199 de euro, însă te întorci de la eveniment cu un bagaj enorm de cunoștințe noi care la sigur îți vor fi de folos.

Pentru a participa la seminar, înregistrează-te aici.

Comentarii