SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Iohannis îi va răspunde invitației lui Dodon: „La timpul potrivit”

24 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: rtr.md Foto: rtr.md

POLITICĂKlaus Iohannis a dat un răspuns invitației de a vizita R. Moldova, lansată de Igor Dodon. În termeni diplomatici, așa cum se cuvine la nivel de stat, președintele României „l-a trimis la plimbare” pe Dodon: „Răspunsul îl va primi la timpul potrivit”.

Înainte de a începe Summit-ul Parteneriatului Estic de la Bruexelles președintele Iohannis a fost întrebat de presă dacă a primit invitația președintelui Dodon și dacă o va onora.

Răspunsul acestuia a fost următorul: „Da, am primit invitația, însă răspunsul îl va primi, cum se spune în termeni diplomatici, „in due time” (n.red. trad, eng, „la timpul potrivit”).

Amintim că în timpul unei transmisiunii live pe care a avut-o pe rețeua de socializare ok.ru, că i-a expediat președintelui român Klau Iohannis o invitație de a vizita Republica Moldova însă nu a primit niciun răspuns.

Acesta a mai adăugat că: „Noi cu românii nu avem nici-un fel de probleme cu excepția uneia: că ei îi susțin pe unii de acolo, unioniștii care vor să distrugă statalitatea noastră. La acest capitol niciodată nu vom găsi compromis. Frați, frați dar brânza e cu bani. Stați acasă, veniți în ospeție”.

Comentarii