SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ionel Istrati a dat lovitura pe YouTube. Noua sa piesă a adunat peste 100 de mii de vizualizări – (VIDEO)

5 ianuarie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: Facebook/Ionel Istrati
2999711


Ionel Istrati a dat lovitura cu noua sa sa piesă în limba rusă „Bîti s taboi”. Producția a adunat peste 100 de mii de vizualizări pe platforma YouTube în doar o săptămână de la lansare. Rezultatul este unul foarte bun, având în vedere faptul că piesa nu a fost difuzată la radio sau TV.

Ionel Istrati este un fel de „Don Juan”, varianta de Moldova, în noul videoclip „Bîti s taboi”. Pentru inima lui luptă aprig două femei: una cu forme generoase și alta suplă. Noua producție este, de fapt, o continuare a clipului „Eu numai, numai” și a fost lansată în data de 27 decembrie.

Ambele protagoniste sunt din Rusia. Una este model, alta actriță. Până în final, cea slăbuță îl cucerește definitiv. Istrati a mai declarat pentru presă că videoclipul este una dintre cele mai scumpe producții pe care le-a lansat până acum, însă nu a precizat cât a cheltuit, mai exact. Pentru realizarea clipului, Ionel Istrati a colaborat cu echipa fraților Spoială și cu dansatorii interpretei din Romania Inna. Filmările au fost realizate în toamna anului trecut, în mai multe sate din Moldova.

2999761

Comentarii