SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ionel Istrati a filmat un videoclip la – 35 de grade! Cântărețul și echipa de filmare au mers la granița cu Arctica – (FOTO, VIDEO)

14 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim Foto: Facebook Ionel Istrati
img_2361731_thumbs_600x400_3982051

MUZICAIonel Istrati pregătește o surpriză la începutul acestui an. Interpretul va lansa măine un nou videoclip, filmat în condiții extreme.

Ionel Istrati va lansa mâine seară videoclipul pentru piesa ”Кто я есть” („Cine sunt eu”). Ca de fiecare dată, artistul acordă o mare atenție materialului vizual și se implică la maxim. Astfel, pentru cea mai recentă piesă, Ionel a mers tocmai până la capătul lumii, în Yamal, Rusia, la granița cu Arctica și a filmat un videoclip la – 35 de grade!

3981931

 

Pentru PROMOTIME, artistul ne-a mărturisit că filmările au durat o săptămână și jumătate, în condiții extreme, de minus 35 grade Celsius. „Chiar și echipamentul a înghețat, nemaivorbind de noi” spune Ionel. El a publicat și un video de la pregătirile pentru videoclip, când el și dansatorii învățau coregrafia.

„Cercul polar, Aurora boreala, Artica – subiecte de la orele de geografie, au fost trăite de mine în realizarea clipului. Frigul cumplit ce făcea să înghețe tehnica și apa băută din lac și gheata au creat senzații fascinante, pe care sper sa le simțiți după lansare.” a scris Ionel pe rețelele e socializare. Vezi mai jos imaginile publicate:

 

Fragmentul publicat din noua piesa a adunat în 3 zile 100.000 vizualizări, semn ca fanele abia așteaptă sa vadă ce le-a pregătit artistul.

Videoclipul va fi lansat mâine, pe data de 15 ianuarie, la ora 20:00, iar redacția noastră îi dorește cât mai multă audiție.

Comentarii