SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

iPhone 7 va revoluţiona piaţa telefoniei. Imagini cu noul model – (FOTO, VIDEO)

16 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: go4it.ro‎ Foto: mirror.co.uk
iPhone 6S review (34)-650-80

ACTUALITATEMai târziu decât am fi sperat, iPhone 7 îşi face apariţia într-o primă serie de imagini neoficiale, ilustrând un design de carcasă uşor modificat, având liniile pentru antenă mutate mai aproape de margine şi o cameră foto reproiectată, cu lentile mari şi fără proeminenţa uşor vizibilă la modelul actual, notează go4it.ro‎.

iPhone-7-leak

Un alt detaliu important, conectorul pentru căşti pare să lipsească de pe carcasa noului iPhone, eliminarea sa fiind necesară pentru a face posibilă folosirea unei carcase şi mai subţiri. În schimb, utilizatorii vor folosi conectorul Lightning prezent în partea de jos, împreună cu un adaptor Lightning-to-3.5mm achiziţionat separat. Alternativ, avem şi opţiunea achiziţionării unui set de căşti wireless, pe care să le utilizăm folosind conexiune bluetooth.

iphone-dual-camera

Revenind la camera foto, bursa zvonurilor a scos la iveală şi o imagine cu un presupus modul dual-camera, rezervat modelului iPhone 7 Plus. Din păcate este imposibil de spus dacă piesa din imagine aparţine unui telefon iPhone, însă ipoteza unui telefon iPhone 7 Plus cu sistem dual-camera pare plauzibilă în contextul lansărilor recente de telefoane cu Android, prevăzute cu acest tip de cameră foto. Lansarea oficială va avea loc în luna septembrie.

Comentarii