SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Irina Calancea, prezentă la „Business Days” – (FOTO, VIDEO)

1 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Irina Calancea, creatoarea și proprietara brand-ului de încălțăminte hand made pentru femei şi bărbaţi, „Irka Shoes”, a participat la unul din cele mai mari târguri de business din Iaşi. Afacerea ei este deja cunoscută atât în Republica Moldova, cât şi în România, iar evenimentul este pentru Irina o oportunitate să descopere noi perspective în domeniu.

Irina Calancea a fost prezentă pentru a patra oară la „Business Days” – cel mai de impact eveniment dedicat creşterii afacerilor. Creatoarea este foarte entuziasmată de proiect și experiența obținută la Iași.

Ea a fost fascinată de vorbitorii, care le-au adus în vizor mai multe detalii despre un business productiv. „Au cucerit publicul!”, declară Irina într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La eveniment, au fost invitați speakeri de top și s-au livrat prezentări, atent alese pe baza cercetării de piaţă făcute în mediul de business din regiune.

De asemenea, au fost discutate numeroasele oportunităţi de business networking şi posibilitatea de a creşte afacerile.

„Business Days” este o platformă de interacțiune, dedicată antreprenorilor şi managerilor din România. Scopul acesteia este crearea unei culturi antreprenoriale sanătoase şi durabile.

Salvează

Comentarii