SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Irina Madan prezintă colecția sa la Londra

27 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


Designerul Irina Madan va prezenta 14 dintre creațiile sale la evenimentul ,,ART & FASHION - Industry of beauty”, alături de alți 10 designeri din România. Evenimentul se va desfășura la Londra, pe data de 15 februarie, și are ca scop promovarea culturii românești peste hotare.

Irina va prezenta 14 ținute inspirate din cultura românească, iar unele dintre ele fac parte din colecțiile sale ”Burano”, ”Lelița”, dar și o colecție la care lucrează acum și care reprezintă păsările din Republica Moldova. Ținutele Irinei Madan vor fi colorate, pline de viață și vor fi prezentate în premieră la evenimentul din Londra.

Irina a fost invitată de către Daniela Vitelaru, organizatoarea ,,ART & FASHION – Industry of beauty”, originară din România, acum stabilită la Londra. ,,Am așteptări mari de la acest eveniment. Demult îmi doream să vizitez Londra și mă bucur că voi avea ocazia să-mi prezint creațiile în acest oraș”, a spus Irina Madan pentru Promotime.

Aflat la prima ediție, evenimentul ,,Art & Fashion – Industry of beauty” este unicul festival de modă și artă menit să aducă România în ochii publicului internațional, iar scopul este să pună în lumina reflectoarelor o gamă largă de oameni talentați.

Invitatul special al evenimentului este designerul Cătălin Boteazatu.

 

 

Comentarii