SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Irina Rimeș, în prima ședință foto de după schimbarea de look! Fanii încă nu o recunosc în totalitate – (FOTO)

6 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: ea.md
Screenshot_1

MONDENLa începutul acestei primăveri, Irina Rimeș și-a luat prin surprindere fanii cu un hairstyle absolut diferit! A ales să-și vopsească părul cu o nuanță întunecată, să-și facă breton, pentru ca astăzi să arate cu totul diferit decât până acum. Se pare că a adoptat noua imagine de dragul carierei!

Irina a ales să-și facă radicala schimbare de hairstyle la Alex Ifimov – un celebru hairstylist din București, iar rezultatul pare să-i fi căzut cu tronc la inimă.

 

 16908506_1071926302912277_7661949767454294016_n-2

După marea transformare, artista a participat la o ședință foto semnată de Alex Matei. Astăzi, când a ales să împărtășească pozele din aceast proiect, a găsit de cuviință să anunțe că în foarte scurt timp va lansa un produs muzical nou-nouț.

Nu a trădat prea multe detalii, însă ne-a dat de înțeles că noul look va fi ca o gură de aer proaspăt în viitoarele sale videoclipuri.

Admirați-o și voi în aceste fotografii proaspăt scoase din „cuptor”:

 

However, you should create an account with us so that you can always sign in whenever you want to enjoy the benefits that come with our online essay writer cv builder

Comentarii