SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Își fac PR „iubindu-se” pe rețele de socializare

24 decembrie, 2014 Autor: Silvia Petrov
johny+valeria


Se vor cu tot dinadinsul în lumina blitzurilor paparazzilor.

Și pentru că, este din ce în ce mai greu să gândești în ziua de azi, mai ales când Google îți stă la dispoziție, dar și mai greu este să faci ceva valoros, unic și original, așa numitele “starlete” de la noi preferă să-și facă PR, pozând goale, fără gust și, mai nou, își afișează pseudo-relațiile pe diferite rețele de socializare.

Un exemplu elocvent este “cuplul” Valeria Lungu fiica Victorie Lungu și Johny Barbu.

Informația este oferită de câteva surse din anturajul tinerilor. Se pare că acești doi tineri sunt în stare să facă orice, doar pentru ca să devină subiect de știre.

Cei doi au publicat mai multe poze pe contul lor Facebook, iar prietenii virtuali îi felicită, pentru că, scriu ei, sunt un cuplu frumos.

Victoria Lungu, mama Valeriei Lungu a reacționat pozitiv la relația celor doi, declarând pentru presă că este mai bine să te mândrești cu dragostea ta, decât să te ascunzi.

Un alt exemplu este Domnica Cemortan și Renato Usatîi.

La începutul acestui an, cei doi și-au setat profilurile de pe Facebook, spunând că sunt „într-o relație”.

După ce au devenit subiect de știri, afaceristul Renato Usatîi a declarat pentru www.moldova24.info că a fost o glumă și că această idee a venit din partea Domnicăi Cemortan.

La rândul său, Domnica a declarat pentru presă că nu l-a văzut niciodată pe Renato Usatîi. Ba mai mult, acesta caută vizibilitate prin numele ei.

Până acum, nici Domnica Cemortan, Renato Usatîi, Valeria Lungu și Johny Barbu nu au apărut în public cu vreun iubit/ vreo iubită.

Comentarii