SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Își leagă partenerii și își acoperă ochii – europenii care experimentează cel mai mult în pat

13 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: descrier.co.uk


Cifrele arată că britanicii sunt cei mai încrezuți în sine, lăsând inhibițiile la o parte când vine vorba despre sex.

Dacă germanii sunt asociați cu sexul divers, spaniolii cu sexualitatea iar francezii cu brutalitatea din timpul procesului, păi, locuitorii Marii Britanii sunt de două ori mai dispuși să experimenteze în acest sens. Concluzia are la bază un studiu realizat de „Official Fifty Shades of Gray Pleasure Collection”, o firmă ce produce jucării erotice.

Trei sferturi dintre britanicii intervievați au recunoscut că obișnuiesc să-și lege partenerii în timpul actului, iar o bună parte din ei au confirmat că sexul legat la ochi e senzațional.

Utilizarea jucăriilor erotice a cunoscut o creștere considerabilă în ultimii ani, cu vânzări ce le depășesc cu 300% pe cele de anul trecut – dovadă clară că lumea a privit filmul „Fifty Shades Of Grey”.

Topurile au fost ocupate de britanici, dar s-a găsit și punctul slab al francezilor – adoră să mai tragă câte o palmă în toiul procesului, conferind culoare experienței.

Pe tot parcursul sondajului, italienii au ocupat treapta de jos, nu au chef de experimente și nici jucăriile erotice nu prea le sunt de folos, cel puțin dacă îi comparăm cu germanii, francezii, britanicii sau spaniolii.

Comentarii