SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jay-Z îl detronează pe „Diddy” Combs în topul celor mai bogaţi solişti hip-hop din lume

2 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: altfel.md Foto: google.com

MONDENJay-Z l-a depăşit pe Sean „Diddy” Combs în topul celor mai bogaţi cântăreţi de hip-hop din lume, datorită investiţiilor sale profitabile în branduri de şampanie şi coniac, potrivit datelor făcute publice joi de revista Forbes, relatează Reuters.

Rapperul de 48 de ani şi-a sporit averea netă la 900 de milioane de dolari în 2017, în creştere cu 90 de milioane de dolari faţă de anul trecut, potrivit listei anuale a Forbes.

Combs, în vârstă tot de 48 de ani, care este cel mai bogat solist de hip-hop de când Forbes a dat publicităţii prima dată topul, în 2011, şi-a mărit averea estimată la 825 de milioane de dolari cu „doar” 5 milioane de dolari anul trecut, potrivit Forbes.

Cele mai profitabile investiţii ale lui Jay Z au fost în brandul de şampanie de lux Armand de Brignac şi în coniacul D’Usse. Combs, care a investit în brandul de vodcă Diageo’s Ciroc şi în reţeaua de televiziune Revolt, nu a avut acelaşi randament.

Prezenţa lui Jay Z în fruntea topului Forbes al artiştilor hip-hop ar putea fi însă de scurtă durată, notează Reuters. Cel de al treilea solist în acest top, Dr. Dre ar urma să adauge o sumă de nouă cifre, constând în acţiunile sale la Apple, la averea sa estimată în această vară la 770 milioane de dolari, potrivit Forbes. Apple a cumpărat compania lui Dr. Dre de echipamente audio Beats în 2014.

Drake şi Eminem încheie topul cinci al acestui clasament, cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari fiecare.

Forbes a întocmit topul anual evaluând bunurile majore, examinând documentele financiare şi consultând analişti, avocaţi, manageri şi alţi actori din industrie.

Comentarii