SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jeleurile Dr. Oetker au îndulcit MallDova

12 noiembrie, 2017 Autor: Petru Moisei Foto: Dr. Oetker

RECOMANDĂMJeleurile DR. Oetker au cucerit publicul MallDova!

2X9A0130_preview

Răcoroase, aromate și colorate, jeleurile de la Dr. Oetker au îndulcit și răcorit în acest sfârșit de săptămână oamenii care au vizitat cel mai mare mall din R. Moldova – MallDova, unde s-au desfăşurat demostraţii live de pregătire a celui mai indrăgit desert, jeleul. Cei mai fericiți au fost copiii care, după delicioasele surprize colorate, s-au distrat făcând fotografii la panoul Dr. Oetker. Au intrat de minune în pielea haioaselor personaje Super Portocală, Căpșunica și Lămâiță și au rămas cu amintiri dulci și aromate.

„Au fost două zile pline. Vizitatorii ne-au asaltat, nu alta. Am lucrat la foc continuu. Jeleurile Dr. Oetker au mers ca pâinea caldă, cu sutele!” a declarat Olesea Tuvicenco, cofetar.

2X9A0109_preview

Părinții cu pici au fost cei mai curioși. Micuții nu s-au lăsat până nu au gustat din toate felurile de jeleuri de la Dr. Oetker. De aici și motivul pentru care cofetarul a realizat mai bine de opt sute de porții de jeleu. Fie cu portocală, cu căpșună sau lămâie, toate i-au încântat pe cei care au participat la degustare.

2X9A0279_preview

„Au trecut vremurile când trebuia să aștept cu orele până să-i fac copilului un desert rapid și dulce. Acum avem la îndemână aceste super-jeleuri care ne vin imediat în ajutor. Eu, ca mamă, care mai am și un job, nu am mult timp la dispoziție, așa că am încredere într-un produs gustos și de folos”, mărturisește Ala Ciobanu, 37 ani, din Chișinău, vizitatoare MallDova.

2X9A0258_preview

„Jeleurile Dr. Oetker sunt preferatele mele. Îmi suprimă pofta de ciocolată. Anume așa reușesc să mă mențin în formă. Îmi place că Dr. Oetker oferă o gamă largă și variată de sortimente.” spune o altă vizitatoare MallDova, Maria Cojocaru, 24 ani, Chișinău.

2X9A0197_preview

Dr. Oetker continuă să fie alături de consumatorii din Republica Moldova. Puteți participa și la un concurs realizat de Dr. Oetker în colaborare cu grupul de Facebook „Gustoșel” și puteți câștiga un coș cu jeleurile de la Dr. Oetker. Jeleuri pentru toate gusturile! Foarte uşor de preparat, practice şi cu un gust deosebit. Incercaţi-le si Dvs! Și nu uitați: calitatea e cea mai bună rețetă! #prajituridroetker

2X9A0235_preview

 

 

Comentarii