SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jennifer Lawrence a fost aleasă „Entertainer of the Year”

2 decembrie, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: jenniferlawrencedaily.com


Frumoasa actriță, Jennifer Lawrence a fost aleasă "Entertainer of the Year" de către revista Entertainment Weekly.

 

„Are un Oscar, joacă în două francize (X-Men Movies & The Hunger Games) și înjură ca un marinar, de aceea o iubim pe J-Law!” au motivat editorii alegerea făcută.

 

Jennifer Lawrence are 25 de ani și este o actriță americană de film și televiziune. La vârsta de 14 ani decide să urmeze o carieră în actorie și își convinge părinții să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente. Deși ea nu a avut experiență în actorie, a primit multe laude de la agenția pentru care a dat audiții. A absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în actorie.

 

La vârsta de 20 de ani, Jennifer Lawrence devenise a doua cea mai tânără actriță vreodată nominalizată pentru Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. La vârsta de 22 de ani, Jennifer Lawrence a primit Premiul Oscar pentru rolul principal din comedia romantică Silver Linings Playbook (2012). Actrița, care fusese foarte apreciată pentru acel rol, a mai primit ulterior și Globul de Aur, Screen Actors Guild Award, Satellite Award și Independent Spirit Award for Best Actress, printre alte aprecieri, făcând din ea cea mai tânără persoană vreodată nominalizată pentru două Premii Oscar pentru cea mai bună actriță și cea de-a doua cea mai tânără actriță, care să câștige premiul.

Comentarii