SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jennifer Lopez: „Bărbații vin și pleacă, dar prietenele îți sunt alături mereu”

18 noiembrie, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: marieclaire.co.uk


Jennifer Lopez apare pe coperta din luna decembrie a revistei Marie Claire, ediția britanică. În interviu, actrița și cântareața a vorbit despre prietenele ei.

„Cred că am realizat cât sunt de importante atunci când m-am despărțit de Marc. Mi-am dat seama că am trecut prin momente dificile, dar ele încă erau alături de mine. Avem o vorbă: Bărbații vin și pleacă, dar prietenele îți sunt alături mereu”, a declarat Jennifer.

Vedeta a vorbit și despre cum se menține în formă. „La fel ca oricine altcineva, sunt foarte atentă la ce mănânc. Eu recomand să ai întotdeauna un scop. Mă gândesc mereu că trebuie să filmez un videoclip, iar asta mă motivează să mă mențin în formă”, spune artista.

„Îmi place să mănânc de toate, iar acest lucru este posibil. Secretul constă în cantitatea pe care o consumi. O mică porție dintr-un aliment care îngrașă nu o să te omoare. Asta se întâmplă doar atunci când mănânci porții imense. Dacă înveți să nu mai mănânci până când simți că nu mai poți respira, atunci vei începe să deții controlul pentru a avea o dietă echilibrată”, a continuat Jennifer Lopez.

Comentarii