SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jeremy Clarkson nu fuge departe – lansează o nouă emisiune despre mașini

21 aprilie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: style.rbc.ru


Renumitul Jeremy Clarkson, recent concediat din funcția sa de prezentator al emisiunii televizate ”Top Gear”, nu s-a pierdut cu firea și planifică să creeze un nou show, cu aceeași tematică.

 

Îmbucurătoare sau nu, vestea a fost făcută publică, pe 19 aprilie, chiar în rubrica sa din ziarul ”The Sunday Times”. „În decursul celor 12 ani, ”Top Gear” a reușit să mă absoarbă în întregime. L-am iubit ca pe propriul meu fiu, pe care, într-un final, l-am pierdut, și pe care am să-l înlocuiesc cu altul.” – a declarat Clarkson.

Prezentatorul nu știe încă pe ce canal va apărea emisiunea sa și nici cum va arăta aceasta, dar, cert este, că nu mai poate sta pe loc.

Înainte de a fi concediat, colac peste pupăză, medicii i-au comunicat despre o posibilă patologie oncologică. „Doctorul mi-a spus că umflătura de pe limba mea poate fi un semn al cancerului și eu trebuie să-l examinez cât mai curând posibil. Bineînțeles că nu am putut face asta, întrucât eram prins în filmări pentru ”Top Gear”. Dar ”Top Gear” a fost întotdeauna pe primul loc.”, a mai adăugat prezentatorul. Cercetările ulterioare au demonstrat, însă, că totul este în regulă.

Vă amintim că pe data de 25 martie, directorul companiei publice de radio și televiziune BBC, Tony Hall, a luat hotărârea să rezilieze contractul lui Jeremy Clarkson. Această decizie a rezultat din cearta prezentatorului cu producătorul emisiunii, Oisin Tymon. Colegii lui Clarkson, James May și Richard Hammond, au părăsit BBC-ul și ei, din solidaritate.

Comentarii