SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Johnny Depp și Amber Heard au făcut pace. Ce sumă de bani primește actrița în urma divorțului? – (FOTO)

17 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: Libertatea.ro Foto: www.google.com

MONDENCând părea că scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard tinde să ia proporții, cei doi actori se pare că au făcut pace.

Frumoasa blondă și-a retras acuzațiile în care spunea că actorul a fost violent cu ea și au dat publicității o declarație comună. „Relația noastră a fost extrem de pasională și uneori volatilă, însă întotdeauna a fost bazată pe iubire. Nici unul nu a făcut acuzații false pentru vreun câștig financiar. Nu am intenționat niciodată să ne rănim fizic și emoțional”, au declarat aceștia.

johnny-depp-amber-heard

În urma divorțului, cei doi au stabilit ca Amber să primească 10.000.000 milioane de dolari, însă actrița a specificat că banii îi va dona în scop caritabil, avocatul acesteia precizând că „Amber îi dorește numai bine lui Johnny pe viitor”.

Actele de divorț  au fost depuse Amber Heard în luna mai a acestui an, când actrița a solicitat și un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp. Blonda a declarat atunci că actorul ar fi lovit-o, însă acuzațiile nu au fost confirmate de autorități, care nu au găsit dovezi în acest sens. Depp a întâlnit-o pe Amber pe platourile de filmare la „Jurnalul unui iubitor de rom”, în 2011. Un an mai târziu a rupt relația cu Vanessa Paradis, cu care se iubea de 14 ani și are doi copii: pe Lily-Rose, de 14 ani, și pe Jack, de 11 ani, iar ulterior s-a căsătorit cu frumoasa blondă. Însă, după doar un an si trei luni de căsătorie Amber a decis să divorțeze.

 

Comentarii