SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jucătoru nici nu a bănuit ce surpriză i se va organiza de ziua lui

30 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Foto: Cristian Butucioc


Seara de ieri s-a lasat cu surprize, mai les pentru Jucatoru', care a petrecut la aniversarea sa alaturi de cei mai dragi prieteni, fara a banui, mai devreme, ce i se pune la cale.

Se pare că Jucătoru a găsit elixirul tinereţii. Chiar dacă ieri a mai trecut un an din viaţa sa, doar buletinul ştie despre asta, pentru că, fizic, hip hoperul arată din ce în ce mai bine. Munceşte zilnic: dacă nu e în studio, e la sala de forţă, iar rezultatele nu se lasă aşteptate.

Ieri, obiectivul aparatului nostru de fotografiat l-a surprins în toiul distracţie, în Cafe & Karaoke NERO, chiar dacă ne mărturisise că nu are planuri pentru ziua lui. Mai târziu, însă, am aflat ca nu ne minţise, Jucătoru nici nu a bănuit ce îl aştepta. Petrecerea a fost o surpriză pusă la cale de producătorul său, Herbert Schiesser, care a invitat câţiva prieteni. „Sincer, nici nu conştientizam ce se petrecea. Totul a fost atât de subit, încât nici nu am apucat să realizez. Mă bucur enorm că există asemenea persoane, care vor să-mi facă viaţa mai frumoasă, şi asta chiar le reuşeşte. Le mulţumesc mult complicilor, a fost o seară fantastică. Ne-am distrat aşa cum nu am mai făcut-o de mult timp, pentru că tot timpul meu liber îl dedic creaţiei”, ne-a povestit Jucătoru.

Au venit să ciocnească un pahar cu şampanie mai mulţi prieteni de-ai săi: Ghenadie Parfene, Vadim Nicorean, Laura Voinu şi colegi de scenă, printre care Gloria Gorceag cu iubitul său Vitalie Catană (Smally). Dar, curiozitatea noastră ne-a cam dat bătăi de cap. Cel mai mult timp, Jucătorul l-a petrecut alături de o domnişoară senzuală, cu care a cochetat mai toată seara. Să părăsească el oare grupul burlacilor din showbiz?! Întrebarea noastră a devenit şi mai retorică atunci când Jucătorul s-a eschivat de la răspuns, fără să-i dezvăluie măcar numele. Aşadar, în curând s-ar putea să venim cu noi ştiri despre viaţa personală a hip hoperului.

Până atunci, noi îi urăm la multi ani lui Jucătoru cu multe realizări frumoase în cariera sa!

Comentarii