SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Julia Sandu a lansat un nou videoclip – (VIDEO)

24 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc
13495274_1132206126821680_921755737229863239_n


Julia Sandu este tânăra care s-a făcut cunoscută prin prestația sa la ediția locală Eurovision și pentru activitatea la un show televizat pentru copii. Este energică și veselă, asta a și redat în noul său videoclip ”Siempre Locca”.

Julia Sandu a lansat un nou videoclip al piesei ”Siempre Locca”, plin de energie și perfect pentru zilele de vară, având o colaborare frumoasă cu regizorul Octavian Kobzzon Malai.
Julia ne-a oferit mai multe detalii despre videoclip și planurile care le are pe viitor.

”De mult timp am așteptat o asemenea piesă de vară, care se potrivește atât pentru distracțiile pe plajă, cât și pentru întâlnirile sub clară lună. Povestea redată în acest videoclip este simplă – distracție cu prietenii, soare, culoare, puțină nebunie. Totul se încheie când seara, prietenul întors acasă numără pagubele : mașina avariată, veselă stricată.”
”Am muncit mult la acest produs, alături de producătorul videoclipului, care este Octavian Kobzzon Malai. Am avut totală încredere în el și nu am dat greș.
Astăzi, în era tehnologiilor informaționale, lansările se fac pe youtube, facebook, la posturile de radio și TV, din acest motiv nu am făcut o lansare pompoasă în Moldova. Cât privește lansarea în România, nu am plănuit-o. Am fost invitată pe neașteptate de producătorul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, iar eu am acceptat. M-au primit cu multă căldură, iar piesa și videoclipul meu le-a plăcut mult.

Sper că vara aceasta, piesa ”Siembre Locca” să vă răcorească cât de puțin, iar pentru toamnă pregătesc ceva la fel de incitant.” a declarat Julia pentru PROMOTIME.

 

 

 

Comentarii