SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Julianna Onofriescu, vloggerița din Moldova cu un viitor de succes în Marea Britanie – (VIDEO)

17 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: unica.md

DIVERSEPână la 25 de ani, multe tinere nu reușesc decât să termine o facultate, iar Julianna Onofriescu este dovada că la această vârstă poți deveni cunoscută în întreaga lume. Tânăra are un beauty vlog în care își împărtășește toate descoperirile în materie de frumusețe, colaborează cu cele mai cunoscute branduri și este urmărită de peste 19 mii de oameni pe Instagram.

 

„Sunt o persoană ambițioasă, cu aspirații mari. De mic copil mi-a plăcut să călătoresc, de aceea, după ce am terminat studiile, am decis să mă mut cu traiul în altă țară. Am trăit câteva luni în Irlanda, e o țară foarte frumoasă, dar nu am simțit-o a mea. Apoi am venit în Marea Britanie, unde mă aflu și acum. Se vede că a fost ceva deosebit aici, care m-a convins să rămân. La moment mă gândesc că deja e timpul din nou pentru schimbări, vedem pe unde mă va duce soarta. (zâmbește) Iubesc foarte mult arta machiajului, nu m-am decis să devin un make-up stilist, dar luând în considerare că nici beauty vlogger nu m-am gândit vreodată că voi ajunge, nu mă voi mira de nimic mai departe!”, a declarat pentru Unica.md

Julliana spune că un beneficiu al vloggerilor/bloggerilor este că sunt contactați de anumite branduri pentru colaborări. La rândul ei, a fost contactată de foarte multe ori de reprezentanți de la diferite branduri fashion, de cosmetică, etc. „Cel mai renumit ar fi: Festivalul de produse cosmetice BeautyCon, care lucrează cu branduri precum NYX, Ardel, Sephora, L’oreal, Beautybay, etc.”, spune tânăra.

Comentarii