SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jumătate de veac cu Sarah Jessica Parker

25 martie, 2015 Autor: Doina Calcea


Astăzi megastarul consacrat, care știe "Totul despre Sex", împlinește 50 de ani. Sarah Jessica Parker preferă comediile britanice și visează să aibă un mic magazin cu produse alimentare, unde să existe o atmosferă caldă, familială, și oricine să poată găsi un mic sprijin la nevoie.

 

Nume real: Sarah Jessica Parker
Porecla: SJP
Data nașterii: 25 martie 1965
Locul nașterii: Nelsonville, Ohio, SUA
Părinții: mama, Barbara Parker, învățătoare, tatăl natural – Stephen Parker, activ în domeniul literar, tatăl vitreg – Paul Forste, a avut educație artistică, dar a lucrat ca șofer de camion.
Familia actuală: este casatorită cu actorul Mattew Broderick de 18 ani și au împreună un baiat și două fete gemene.
Religie: evreiască.
Înălțime: 1.60 m.
Ochi: albaștri.

Despre faimă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu cunoscută. Nu citesc articole care fac referire la mine. Nu mă caut pe Google. Nu, asta în niciun caz! Sunt curioasă din fire, dar nu când vine vorba despre ce se scrie despre mine.

Despre copilărie. Eu şi mama eram fălite. În casă era haos… acum apreciez ce am. Poate există persoane cărora nu le pasă atât de mult, dar eu nu pot să am numele asociat cu un anumit brand şi să nu mă implic.

Despre căsătorie. Bruce Paltrow a spus ceva foarte interesant când a fost intrebat despre căsătorie, despre cum de este după atâta timp încă într-o căsnicie: „Niciodată nu ne-am gândit la divorţ în acelaşi timp.” Acum toată lumea va crede că a existat un moment în care eu şi soţul meu[Matthew Broderick] am vrut să divorţăm… Dar rămâi într-o căsătorie, pentru că îţi doreşti să fii lângă persoana respectivă, indiferent de ce se întâmplă.

Despre garderobă. Nu fac chiar aşa multe cumpărături. În plus, am un dulap mic şi este un adevărat dezastru acolo! Când vin prietenii pe la mine îmi zic: „Dar am mai multe haine decât ai tu.”Cred că oamenii ar trebui să se îmbrace cum doresc. Orice reguli pentru siluete si vârste sunt prosteşti. Dacă atunci când ieși pe uşă, te simţi bine în pielea ta – asta contează cel mai mult.

Despre gemeni. Aceştia au fost născuţi de o mamă surogat: Este greu să descriu cum m-am simţit când i-am cunoscut pentru prima oară. Nu puteam să aud niciun sunet din cameră în momentul acela. I-am iubit din prima clipă, iar totul, culoarea părului, a ochilor, totul era nou pentru mine. Nu seamănă deloc cu fratele lor mai mare, James, lucru la care nu mă aşteptam.

Despre îmbătrânire. Nu ştiu ce pot face în privinţa asta. Da, îmbătrânesc. Îmbătrânesc tot timpul. E că în acele filmuleţe în care poţi vedea la viteză mare cum se ofilesc, de exemplu, florile. Dar ce pot face în privinţa asta?

Comentarii