SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Jurnalista Cristina Cojocaru are un nou proiect media

2 noiembrie, 2015 Autor: Redacţia PROMOTIME


Jurnalista Cristina Cojocaru vă prezintă campionii sportivi ai Moldovei, într-o nouă producție la televiziunea Moldova Sport. Legendele acestui domeniu se vor perinda, începând din data de 1 noiembrie, prin studioul media.

Emisiunea „Campionii” va fi difuzată în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00, sub producția Florenței Protopopescu. Aceasta va avea o durată de o oră, timp în care veți putea cunoaște istorii de succes și veți putea afla detalii din cariera ascendentă a celor care încearcă să ridice sportul la rang de prioritate națională.

Invitatul primei ediții, de lansare, a fost dublul campion olimpic, Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi. Acesta a făcut confesiuni despre cariera sa, precum și despre viața de familie. Emisiunea Cristinei Cojocaru se alătură altor proiecte media de la Moldova Sport, cum ar fi „Dimineața Sportivă”, „În lumea micilor campioni” , „Ecoul Sportului”, „Retrospectiva” și „Știrile Moldova Sport”.

 

Postul TV a fost lansat în 30 mai 2015. Acesta poate fi urmărit, deocamdată, prin rețelele de cablu, dar și online pe pagina web moldovasport.md. 

Comentarii