SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Justin Bieber se pregătește de moarte. Starul canadian va comanda o piatră funerară care să redea scene din viața sa

4 august, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: libertatea.ro

MONDENDupă ce a fost devastat de moartea artiștilor Prince și David Bowie, Justin a hotărât să se pregătească de moarte.

Interpretul nu își pregătește doar planurile funerale, dar caută și tehnologie avansată care îi vor permite să țină concerte holografice și după moarte.

De asemenea, el a vorbit pentru a obține o piatră funerară care se încarcă cu energie solară pentru ca pe aceasta să fie rulate non-stop scene din viața lui.

O sursă apropiată a cântărețului a declarat pentru presa americană că fostul lui manager, mama acestuia, Pattie Mallette, este extrem de îngrijorată de planurile fiului ei, care are doar 22 de ani, și care deja și-a protejat averea de 180 de milioane de dolari.

„La început, Pattie a râs de planul elaborat al lui Justin privind moștenirea averii sale și funeraliile lui, crezând că este iar vreun capriciu trecător de al lui. Însă, acum îi este destul de clar că Justin este foarte serios”, a declarat un apropiat.

Mama acestuia este îngrijorată că în loc ca fiul ei să se gândească la viitor, el caută tehnologie modernă care poate fi folosită pentru a-i menține numele viu după moarte.

Justin a început și negocieri pentru o înțelegere care va permite ca după moartea sa o imagine de-a lui 3D să poată susțină concerte în locul lui.

Comentarii