SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kapushon ironizează fenomenul Ice Bucket Challenge

18 septembrie, 2014 Autor: Silvia Petrov


Fenomenul Ice Bucket Challenge, care a cuprins aproape toți locuitorii Mapamondului cu acces la Internet, l-a inspirat și pe cunoscutul rapper de la noi, Kapushon.

Nu, nu. Marin Crețu, alias Kapushon, nu și-a turnat o găleată cu apă în cap, ci a compus o piesă în care ironizează pe seama celor care o fac, fără să știe de ce. Noul single se numește ”Toarnă”.

„Să știi că piesa nu a apărut că m-aș fi enervat pe fenomenul Ice Bucket Challenge. Am vrut să ironizez. Mi se pare banală moda asta, mai ales la moldoveni, care-și toarnă o găleată cu apă în cap, dar uită de scop.”, a declarat, pentru Promotime, Kapushon.

Noua piesă a rapperului a stârnit o mulțime de reacții, pozitive, dar și negative din partea internauților.  În calitate de videoclip al piesei, artistul a format un colaj video cu oamenii care-și toarnă găleți cu apă în cap.

“Când experimentezi, din start apar comentarii urâte. Pentru că oamenii s-au obișnuit să asculte doar despre ce e frumos și bine. Mie nu mi-e frică de experimente.”, a mai adăugat Kapushon.

Noua piesă ”Toarnă” va face parte de pe cel de-al 3-lea album solo al rapperului, numit ”Țepoaia”, la care încă se lucrează. Totodată,  Kapushon speră să lanseze albumul până la sfârșitul acestui an.

Aici poți asculta noua piesă ”Toarnă”, semnată de Kapushon.

Comentarii