SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Karmen lansează single-ul “You Got It” – (FOTO, VIDEO)

20 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim
Screen Shot 2017-01-18 at 17.03.06

MUZICAKARMEN revine cu un nou single, cu un sound diferit față de piesele de până acum ale artistei. “You Got It” este compusă de Karmen, Achi, Ira, Alex Caliman și produsă de Vlad Lucan și lansată âmpreună cu videoclip oficial.

Filmările au avut loc în București, iar regizor și DoP este Bogdan Daragiu care a colaborat până acum cu INNA, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Corina, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu.

 

De imaginea lui Karmen în videoclip s-au ocupat Adonis Enache (hair), Andra Manea și Dana Petrina (make-up), Daria Georgescu (styling), iar de partea de coregrafie s-a ocupat Cristian Miron.

 

“Videoclipul piesei „You Got It”, regizat de Bogdan Daragiu, aduce la viață mood-ul acesteia, party și freedom fiind cuvintele cheie”, a declarat Karmen.

 

Începând cu 2017, Karmen devine artist ATOM și Global Records.

Screen Shot 2017-01-18 at 17.04.50

 

ATOM și Global Records sunt a doua mea familie, aici am găsit echipa perfectă, oameni cu experiență care știu să valorifice un artist în care văd potențial. “You Got It” este o piesă care îmi place foarte mult, sună diferit și este stilul în care mă regăsesc”, a mai precizat interpreta pentru PROMOTIME.

Screen Shot 2017-01-18 at 17.07.01

Screen Shot 2017-01-18 at 17.07.21

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscută publicului din România datorită single-ului de debut “Domino”.

Este elevă a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionată de muzică și actorie, dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte pe partea de compoziție muzicală (songwriting).

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romînia care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Comentarii