SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kate Moss se mobilizează împotriva cancerului de sân

8 octombrie, 2014 Autor: Anastasia Taburceanu


Top-modelul britanic foloseşte imaginea sa într-o nouă campanie de lenjerie, creată special de către designerul Stella McCartney pentru a sensibiliza femeile faţă de această boală.

În fiecare an, Organizaţia Mondială a Sănătăţii consacră luna octombrie pentru sensibilizarea luptei împotriva cancerului de sân. În acest an, manechinul britanic, Kate Moss, s-a asociat cu stilistul Stella McCartney pentru a participa în cadrul acestei campanii.

Într-o fotografie semnată de Mert şi Marcus, top-modelul poartă un sutien de culoarea roz într-o ediţie specială, elaborată pentru această ocazie. Pe sânul drept, Kate Moss a agăţat o panglică roz, ceea ce simbolizează lupta împotriva cancerului la sân.

„Vreau să reamintesc femeilor, deoarece ele sunt făcute dintr-o bucată, trebuie să vegheze asupra sănătăţii şi să facă vizite regulate medicului specializat”, a spus stilistul englez pe site-ul său oficial. Implicată în această cauză datorită mamei sale, diagnosticată cu cancer mamar în 1998. „Dacă aş fi ştiut altă dată ce ştiu acum despre cancerul de sân, cred că mama mea era în viaţă”, a confesat ea. „Nu cred că este un lucru mai important în viaţă, decât a avea apropiaţii alături pe o durată cât mai lungă de timp. Dacă puteţi, preveniţi această boală care poate distruge unitatea familială”, a adăugat Stella McCartney.

O parte din vânzările colecţiei de lenjerie vor fi date Centrului Linda McCartney din Liverpool, societate creată în 2000 pentru a trata pacientele cu cancer la sân.

Comentarii