SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Katy Rain: Violenţa nu are justificare! – (VIDEO)

19 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici


Recent, interpreta Katy Rain a lansat piesa „M-ai lovit”, ce a sensibilizat până la lacrimi toţi fanii artistei. Este o piesă de suflet, desprinsă din realitatea actuală, în care violenţa din unele cupluri este singura cale de soluționare a certurilor şi problemelor.

La piesa s-a lucrat în „Tam Tam Studio” din București. Textul aparţine artistei, muzica este scrisă de ea, împreună cu Andrei Tostogan, iar orchestrația aparține lui Andrei Tostogan, George Sava și George Hora.

Melodia „M-ai lovit” și videoclipul acesteia sunt făcute pentru a aduce un mesaj special oamenilor, dar și să încurajeze toate femeile care trec prin situație similară să acționeze.

„Violenţa nu are justificare, iar familia ar trebui să fie „cuibul siguranței”. De asta este inadmisibil în cuplu să existe orice formă de agresiune”,  a declarat artista pentru PROMOTIME.

 

Violenţa nu este o soluţie și orice conflict poate fi  rezolvat pe cale paşnică. Dragostea nu se manifestă prin violenţă, este mesajul piesei ce a stârnit controverse în lumea showbiz-ului.

„Versurile îmi aparțin și le-am scris fiind foarte sensibilizată. Ele curgeau fluent din adâncul sufletului. Am dorit să le demonstrez tuturor că, atunci când consideră că au ajuns la marginea prăpastiei, există o soluţie”, a mai spus interpreta.

PROMOTIME  vă invită să ascultați, în continuare, noua producție muzicală marca Katy Rain.

Comentarii