SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kesha nu scapă de contractul cu producătorul pe care l-a acuzat de viol – (FOTO)

29 februarie, 2016 Autor: Doina Calcea Sursa: utv.ro

MONDENKesha i-a cerut companiei de înregistrări Sony, de care aparține producătorul său, să rezilieze contractul. Aceștia au anunțat, printr-un comunicat de presă, că nu este în masură să desfacă angajamentele pe care artista le are cu Dr. Luke. Și tribunalul din Manhattan a emis aceeași decizie.

„Sony i-a permis lui Kesha să înregistreze, fără implicarea lui Dr. Luke, însă Sony nu are puterea să încheie un contract  care îi vizează doar pe Kesha și Luke. Sony face tot posibilul să susțină un artist în aceste condiții, însă în mod legal nu are dreptul să rezilieze un contract la care nu este parte,” a declarat Scott A. Edelman, un reprezentant de la Sony.

kesha-billboard-2014-austin-hargrave-650x430

Kesha a semnat cu „Kemosabe Records”, care este o filială Sony, dar contractual aparține companiei lui Dr. Luke – Kasz Money, care nu are nici o legătură cu Sony. Pentru că nu sunt aduse acuzații penale împotriva lui Luke, contractul nu se poate încheia pe bază de hărțuire. Curtea Supremă din New York a decis însă că artista este liberă să semneze și să lucreze cu orice producător își dorește, dacă nu îi mai convine de Dr. Luke.

kesha

Kesha l-a acuzat pe Luke de agresiune sexuală și hărțuire sexuală timp de 10 ani. Demi Lovato, Lady Gaga, Lorde, Adele, Taylor Swift și mulți alții au susținut-o pe Kesha în demersul său împotriva producătorului. Cântăreața a cerut despăgubiri și încetarea contractului de înregistrări.

Comentarii