SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kevin, motanul adorabil care se miră tot timpul, a cucerit internetul – (FOTO)

21 mai, 2016 Autor: Igor Cojocari Sursa: eva.ro


O pisică de patru ani, din rasa Albastru de Rusia, are admiratori în toată lumea, după ce stăpâna lui a postat pe internet pozele lui. O poveste emoţionantă despre un motan bolnav, care s-a încăpăţânat să trăiască.

Kevin e un motan chipeş din Australia, un exemplar adorabil. În pofida figurii lui amuzante, mereu surprinsă, povestea lui nu este una fericită. Felina suferă de hidrocefalie, o acumulare în execes de lichid în zona creierului, care aproape l-a lăsat fără vedere şi fără auz.

 

Stăpână lui este mândră de el, zice că este cel mai fericit şi amuzant animăluţ. Ea a scris pe site-ul LoveMeow despre Kevin că este orb şi nu aude, dar e foarte special. Motanul a fost găsit bolnav într-o parcare. Atunci el avea doar patru săptămâni, iar medicul veterinar nu prea îi mai dădea şanse la viaţă.

Stăpână lui a fost avertizată că nu va mai ajunge să supravetuiască 6 luni. Îngrijit şi foarte iubit, Kevin a sfidat însă toate previziunile nefaste şi a împlinit recent patru ani, a rămas ghemotocul iubit al stăpânii sale. După ce ea a postat pe Instagram fotografii cu pisica, acesta a devenit rapid o vedetă online.

Are peste 10.000 de urmăritori pe contul sau, The Adventures of Kev, iar milioane de oameni din toată lumea au aflat povestea sa din relatările presei internaţionale.

Din păcate, boala nu îi permite să stea prea des afară, aşa că stăpână i-a amenajat o zona specială de distracţie, cu jucării şi gazon sintetic. „Cea mai mare bucurie a lui este să se joace în ascunzătoare şi adoră să fie luat în braţe”, a explicat Tailah.

Comentarii