SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kim Kardashian incendiară. Vezi cum a pozat în bikini. Aproape 2,5 milioane de oameni au apreciat-o. – (FOTO)

10 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: okmagazine.ro Foto: shok.ro

MONDENKim Kardashian este foarte mândră de fundul său. Posteriorul i-a propulsat cariera pe culmile succesului. Vezi cum a pozat aceasta recent în bikini.

Îmbrăcată sumar, cu formele apetisante la vedere, Kim s-a lăsat fotografiată într-o bucătărie pentru a face reclamă la un supliment alimentar. Însă, fanii internauți nici n-au avut ochi pentru silueta ca trasă prin inel a lui Kim, căci s-au concentrat pe ceea ce se vedea în spatele ei. Mulți au certat-o pentru alegerea ”decorului”, întrebând-o cum de s-a fotografiat în acea bucătărie ”industrială, ca de pușcărie”. Alții, i-au spus că că nu e igienic modul în care e îmbrăcată într-un astfel de decor.

Nu știm cum a digerat lucrurile Kim, dar cu siguranță postarea ei a avut efectul scontat: aproape 2,5 milioane de oameni au apreciat-o și, probabil, multe alte milioane de persoane au privit-o. De altfel, nu e prima oară când o postare sexy de-a starletei stârnește critici în mediul online. Noi știm, însă, să apreciem faptul că vedeta de reality show și-a recuperat silueta și pare mai fericită ca oricând cu înfățișarea ei.

Amintim că-n perioada aceasta, Kim și Kanye urmează să devină părinți a treia oară, grație unei mame surogat. Se zvonește că cel de-al treilea copil al cuplului va fi tot o fetiță!

Comentarii