SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump. Despre ce au discutat președintele SUA și diva americană – (FOTO)

31 mai, 2018 Autor: Petru Moisei Sursa: tvrain.ru

MONDENPreședintele SUA Donald Trump s-a întâlnit cu starul de reality-show Kim Kardashian. Cei doi au discutat despre reforma închisorilor din SUA.

Donald Trump a postat o fotografie cu Kim Kardashian la Casa Albă, însoțită de mesajul „Mi-a făcut plăcere să o întâlnesc pe Kim Kardashian. Am discutat despre reforma închisorilor și a condamnării”.

Kim Kardashian a venit să ceară președintelui grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 62 de ani, care în 1996 a fost condamnată la închisoare pe viață pentru o infracțiune nonviolentă legată de droguri. Starul american pledează pentru grațierea condamnaților care nu au săvârșit infracțiuni grave în sfera comerțului cu substanțe narcotice, transmite tvrain.ru.

Pe contul său de Twitter, Kim Kardashian a scris: „La mulți ani, Alice Marie Johnson. Ziua de astăzi este pentru tine”. Reforma închisorilor este una din principalele de pe agenda lui Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump și consilierul acestuia în Casa Albă.

În mai 2018, Casa Albă a sprijinit un proiect de lege care va permite condamnarea mai multor oameni la arest la domiciliu, în loc de pedeapsa cu închisoarea.

În alegerile prezidențiale din 2016, Kim Kardashian a susținut-o pe contracandidata lui Trump, Hilary Clinton, în timp ce soțul ei, rapperul Kanye West și-a anunțat sprijinul pentru Donald Trump, iar recent a lansat și o piesă în cinstea peședintelui american.

Comentarii