SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Korneliu Vidrașco nu a fost vreodată director Fashion TV Moldova

7 ianuarie, 2015 Autor: Silvia Petrov


Korneliu Vidrașco, reprezentantul Fashion TV în Republica Moldova, care a fost acuzat de trafic de ființe umane și proxenetism, implicând modelele Fashion TV Moldova, a fost eliberat din penitenciarul 13 din Capitală și se află în arest la domiciliu. 

 

“Ieri a fost eliberat. E în arest la domiciliu pe 20 de zile. Procuratura nu dispune de probe suficiente. Până la urmă va fi îndreptățit. Până pe 12 noi nu ne expunem sub nicio formă. Pe 12 o să știm poziția Procuraturii și o să avem ce spune.”, ne-a declarat avocata lui Korneliu Vidrașco, Georgeta Lupea.

Mai mult, Korneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta brandul FTV pe teritoriul Republicii Moldova.

“Haideți să clarificăm pentru toată presa din Republica Moldova, Korneliu Vidrașco nu este și nu a fost vreodată director Fashion TV. Nu s-a semnat un contract între părțile Fashion TV România și persoana Kornel Vidrașco. Pentru asta, de regulă, se dă un certificat prin care primește aceste drepturi și o licență. El a fost doar un reprezentant FTV. Korneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta brandul FTV, iar  faptul că a fost acuzat de trafic de ființe și proxenetism a afectat foarte mult imaginea FTV. Fashion TV nu va mai colabora vreodată cu Republica Moldova.”, ne-a declarat Nelu Ion Chiriac, producător general FTV International.

Nu se știe dacă acest dosar a fost fabricat la comanda cuiva, fie din exterior sau interior și, dacă da, cu ce scop. Acest lucru  rămâne să fie clarificat de către instituțiile competente de la noi.

Amintim că colaborarea Fashion TV cu Korneliu Vidrașco și Daniel Racovizza a debutat în 2014.

“Cei doi au venit în România în luna februarie 2014, cu dorința declarată de a colabora cu Fashion TV, atât pentru a promova colecțiile vestimentare create de Daniel Racovizza, cât și de a promova Republica Moldova.

În aprilie 2014, în cadrul evenimentelor ”București Capitala Europeană” și ”Gala Turismului Românesc”, organizate de Fashion TV, cei doi au fost invitați să-și prezinte colecțiile vestimentare la București. În urma succesului de care s-au bucurat cele două evenimente, Daniel Racovizza, în calitatea sa de designer, a fost invitat de Fashion TV la Festivalul de Film de la Cannes, la Fashion Summer Festival Mamaia, Carnavalul Mamaia, dar și la Târgul de Turism de la Londra. La aceste evenimente, Daniel Racovizza a fost invitat alături de modelele din Republica Moldova, care au fost promovate odată cu designerul.

În toamna acestui an, Daniel Racovizza și Korneliu Vidrașco au revenit în România pentru a purta discuții despre posibilitatea realizării unor evenimente mari de modă în Republica Moldova, cum ar fi: “Chișinau Fashion Week”, “Miss Fashion TV” și “Premiile în modă”. Fashion TV a încheiat un contract de colaborare pe perioada limitată prin care a mandatat firma, al cărui reprezentant legal este Corneliu Vidrașco, să se ocupe de pregătirea acestor evenimente ce presupuneau castinguri, formarea unei echipe profesioniste de modele și posibilitatea contractării de colaboratori.”, a mai adăugat Nelu Ion Chiriac, producător general FTV International.

 

Comentarii